вторник, 16 май 2017 г.

Горна Оряховица и три села са без вода до полунощ

Горна Оряховица и селата Първомайци, Поликраище и Правда са без вода до полунощ. Това обявиха от "ВиК Йoвкoвци“ ООД. Причината е aвapиeн peмoнт нa магистрален вoдoпpoвoд.

„Етър” излиза в решаващ мач за елита на българския футбол

Снимка: Община Велико Търново / фейсбук страница на Даниел Панов
„Виолетовият” футболен клуб на Велико Търново „Етър” излиза в решаващ мач за промоция в елита на българския футбол. В петък от 17,30 ч. на „Ивайло” болярите приемат тима на „Царско село”. Победа със сигурност гарантира първата позиция на „Етър”, на която те се намират и в момента в класирането във Втора лига. При оставащи два кръга до края на сезона, вторият „Септември” изостава на 3 точки. Така спечелят ли, „Виолетовите” запазват преднината си и имат по-добри показатели в директните двубои с преследвачите си.
Велико Търново ще подкрепи „Етър” в петък, сигурни са от Общината. Лично кметът Даниел Панов, в страницата си във Фейсбук, призова великотърновци да бъдат на стадиона.
„Само на една победа завръщането на нашия любим „Етър” във футболния елит на България – там, където им е мястото! В петък е мачът на истината! Нека бъде заедно и да подкрепим момчетата – те го заслужават! Така нужната ни победа ще докаже, че Велико Търново е бил и винаги ще бъде футболен град, какъвто е и в настоящето!
„Етър“ не е фирма, нито бизнес проект, нито средство за задоволяване на нечие его или каприз! „Етър“ е част от усещането, гордостта и достойнството да бъдем великотърновци. Всички заедно  на мача в петък в 17,30 часа на стадиона”, написа Даниел Панов.

До два часа пускат водата в най-северния квартал на Велико Търново


До два часа се очаква да бъде възстановено водоподаването в северния великотърновски квартал "Картала". Водата бе спряна в 9,00 ч. тази сутрин заради авария, посочват на сайта си от дружеството "ВиК Йовковци" ООД. От компанията уточняват, че се очаква повредата да бъде отстранена до 12,00 ч. днес и се извиняват за причинените неудобства.

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново