сряда, 6 юли 2016 г.

Район на Велико Търново остава без ток утре/четвъртък (7ми юли)

На 07.07.2016 г. от 09:00 ч. до 12:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на: гр. Велико Търново: КАТ, Паспортна служба - Велико Търново, улици: Д. Буйнозов №2, 4, ул. Слънце и Беляковско шосе – Автомивка, комплекс Слънчев ден.

Временна промяна в организацията на движението във Велико Търново за утре/четвъртък (7ми юли)

Снимка - www.facebook.com/gradski.transport.vt
Утре, 7 юли /четвъртък/ във връзка с честване 139-та годишнина от Освобождението на Търново в периода от 10,30 до 11,30 ч.ще бъде затворена движение на МПС улицата пред Гарнизонен военен клуб

6 години любителска Фейсбук страница за градския транспорт във Велико Търново

www.facebook.com/gradski.transport.vt
Днес се навършват 6 години от създаването на нашата любителска фейсбук страница за градския транспорт във Велико Търново. За този период в нея са публикувани безброй статии и снимки за Велико Търново, които от своя страна са предизвикали интереса на 5 480 потребители, които са харесали самата страница. В нея може да откриете актуална информация за обществения транспорт и всичко случващо се във Велико Търново. Днес се навършват и 4 месеца от създаването на нашия нов любителски сайт за градския транспорт във Велико Търново. За 4 месеца в него бяха реализирани близо 120 000 посещения, заслуга за което имат и 335те статии (без в тази бройка да се счита настоящата статия), публикувани в него. Нашият любителски сайт за градския транспорт във Велико Търново е единственото място в интернет пространството с напълно актуализирана информация относно градските, крайградските и част от междуградските линии във Велико Търново. В него място намират и актуални телефонни номера за връзка с автогарите и жп гарите във Велико Търново. Своите въпроси за обществения транспорт във Велико Търново, може да ни задавате като лично съобщение във Фейсбук страницата ни, на нашия имейл адрес или като коментар в сайта, а ние ще Ви отговорим възможно най-бързо. :)

Търсене в нашия сайт

Красотата на Велико Търново